

IACBE 2023 Combined Regional Conference

Great Lakes Region 4 North Central Region 5 Southern Region 3

Designing for Critical Thinking

SPONSORS

Major Sponsor



Sponsor



Conference Host:



IACBE 2023 Regions 3, 4, and 5

Conference Agenda

SUMMARY

Date:	October 4 - 6, 2023
Location/Cost:	Franklin University Columbus, Ohio Conference In-Person \$100 includes breakfast/lunch/dinner on Thursday, breakfast/lunch on Friday and pre- conference IQAR Training/Leadership Roundtable on Wed 10/4
	In-Person Student \$75 includes breakfast/lunch on Thursday and Friday; optional Think Tank Competition participation
	Thursday/Friday Hybrid/Remote Zoom Access \$40 (\$20 students)
	Pre-Conference IACBE Self-Study Expectations and Review of Principles on Wednesday, Oct 4 th \$350 includes Continental Breakfast/Lunch on Wednesday

Please Note: Delegates are responsible for arranging their own transportation and lodging

Conference Host:	Franklin University Fisher Hall, Rooms 152, 168 & 169 300 E Main St, Columbus, OH 43215
Conference Theme:	Designing for Critical Thinking
Contact Persons:	 Dr. Alan Cook, Great Lakes Region 4, President University of Rio Grande <u>acook@rio.edu</u> Dr. Staci Lugar-Brettin, Great Lakes Region 4, Treasurer and Secretary Indiana Tech <u>SRLugarBrettin@indianatech.edu</u>
Contact Person-Host:	Dr. Kristin B. Martin , Great Lakes Region 4, Vice President Franklin University <u>kristin.martin@franklin.edu</u>
	Zoom Links for virtual attendance (case sensitive): Thursday: <u>2526.us/reg23-thur</u> Friday: <u>2526.us/reg23-fri</u>

LODGING

Home 2 Suites by Hilton – Columbus (within walking distance of conference location)

• A block of 10 rooms has been reserved for conference attendees at this link: <u>2526.us/hotel2023</u>

- Room rate: \$129 per night (plus tax & fees)
- Location: 412 East Main Street, Columbus, Ohio, 43215
- Phone: 614-569-7760 Contact Person: Craig Tremblay 614-569-7760 opt 2.

CONFERENCE AGENDA

Wednesday | October 4, 2023

Optional Training Activities In-Person ONLY

9:00 a.m. – 9:30 a.m.	Registration and Continental Breakfast for Self-Study Training Location: Franklin University, Fisher Fall, Room 152
9:30 a.m. – 2:00 p.m.	IACBE Self-Study Expectations and Review of Principles (in person) ADDITIONAL \$350 fee: includes Continental Breakfast and Lunch Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 152
2:00 – 3:00 p.m.	IACBE Interim Quality Assurance Report (IQAR) Training (in person) included with in-person conference fee Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 152
3:00 – 5:00 p.m.	Dean/Leadership Roundtable (in person) included with in-person conference fee Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 152

Thursday | October 5, 2023 Optional Zoom: <u>2526.us/reg23-thur</u>

8:00 – 8:50 a.m.	Registration and Breakfast Location: Franklin University, Fisher Hall, Room 168 & 169
8:50 – 9:00 a.m.	Welcome to the Conference Regional Presidents
9:00 – 11:00 a.m.	Student Think Tank Competition
9:00 – 9:50 a.m.	Session 1: Simulations in the Business Classroom: Games Without Frontiers • Mark Harvey, University of St. Mary (In-Person)
9:50 - 10:00 a.m.	10 min break
10:00 - 10:50 a.m.	Session 2: Advisory Boards: What, Why, How, When, & Who Dr. Nicole Hess-Escalante, University of St. Mary (In-Person)
10:50 - 11:00 a.m.	10 min break
11:00 – 11:10 a.m.	Student Think Tank Competition: Break
11:10 - 12:00 p.m.	Student Think Tank Competition: Awards
11:00 – 11:50 a.m.	Session 3: The Academic Integrity of Al Dr. Maeghen Kuhn, University of the Cumberlands (Virtual) Ms. Lois McWhorter; University of the Cumberlands (Virtual)
11:50 - 12:00 p.m.	10 min break
12.00 12.50	
12:00 - 12:50 p.m.	Luncheon & Sponsor Program: Peregrine
12:50 – 12:50 p.m. 12:50 – 1:00 p.m.	10 min break
·	
12:50 – 1:00 p.m.	10 min break Session 4: Developing academic policies for proper usage of AI (artificial intelligence) as a technology-enabled learning tool in higher education: A case study in a Midwest faith-based institution.
12:50 – 1:00 p.m. 1:00 – 1:50 p.m.	10 min break Session 4: Developing academic policies for proper usage of AI (artificial intelligence) as a technology-enabled learning tool in higher education: A case study in a Midwest faith-based institution. Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual)
12:50 – 1:00 p.m. 1:00 – 1:50 p.m. 1:50 – 2:00 p.m.	10 min break Session 4: Developing academic policies for proper usage of AI (artificial intelligence) as a technology-enabled learning tool in higher education: A case study in a Midwest faith-based institution. Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual) 10 min break
12:50 – 1:00 p.m. 1:00 – 1:50 p.m. 1:50 – 2:00 p.m. 2:00 - 2:50 p.m.	10 min break Session 4: Developing academic policies for proper usage of AI (artificial intelligence) as a technology-enabled learning tool in higher education: A case study in a Midwest faith-based institution. Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual) 10 min break Sponsor Presentation: Kritik
12:50 – 1:00 p.m. 1:00 – 1:50 p.m. 1:50 – 2:00 p.m. 2:00 - 2:50 p.m. 2:50 – 3:00 p.m.	10 min break Session 4: Developing academic policies for proper usage of AI (artificial intelligence) as a technology-enabled learning tool in higher education: A case study in a Midwest faith-based institution. Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual) 10 min break Sponsor Presentation: Kritik 10 min break Session 5: Generative AI in Today's & Tomorrow's Higher Education Prof. Bruce Ramsey, Franklin University (Virtual) Dr. Doug Ross, Franklin University (In-Person)
12:50 – 1:00 p.m. 1:00 – 1:50 p.m. 1:50 – 2:00 p.m. 2:00 - 2:50 p.m. 2:50 – 3:00 p.m. 3:00 - 3:50 p.m.	10 min breakSession 4: Developing academic policies for proper usage of AI (artificial intelligence) as a technology-enabled learning tool in higher education: A case study in a Midwest faith-based institution. Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual)Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual)10 min breakSponsor Presentation: KritikDomin breakSession 5: Generative AI in Today's & Tomorrow's Higher EducationProf. Bruce Ramsey, Franklin University (Virtual) Dr. Doug Ross, Franklin University (Virtual) Dr. Beverly Smith, Franklin University (Virtual or In-Person) Dr. Beverly Smith, Franklin University (Virtual or In-Person)
12:50 – 1:00 p.m. 1:00 – 1:50 p.m. 1:50 – 2:00 p.m. 2:00 - 2:50 p.m. 2:50 – 3:00 p.m. 3:00 - 3:50 p.m.	10 min break Session 4: Developing academic policies for proper usage of AI (artificial intelligence) as a technology-enabled learning tool in higher education: A case study in a Midwest faith-based institution. Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual) Dr. Caleb Chan, Gainey School of Business (Virtual) 10 min break Sponsor Presentation: Kritik Domin break Session 5: Generative AI in Today's & Tomorrow's Higher Education Prof. Bruce Ramsey, Franklin University (Virtual) Dr. Doug Ross, Franklin University (Virtual) Dr. Beverly Smith, Franklin University (Virtual or In-Person) Dr. Beverly Smith, Franklin University (Virtual or In-Person) Domin break

Friday |October 6, 2023 Optional Zoom: <u>2526.us/reg23-fri</u>

8:00 - 8:45 a.m.	Registration and Breakfast Location: Franklin University, Fisher Hall, Room 168 and 169
8:45 – 9:20 a.m.	Regional Business Meetings
9:20 - 9:30 a.m.	10 min break: Reconvene from business meetings
9:30 – 9:50 a.m.	IACBE Update from National
9:50 - 10:00 a.m.	10 min break
10:00 - 10:50 a.m.	Session 7: Using Digital Badges to Promote Active Learning in Economics and Business Courses Dr. Joshua Long, Indiana Institute of Technology (In-Person)
10:50 - 11:00 a.m.	10 min break
11:00 - 11:50 a.m.	Session 8: Critical Thinking for Evaluating Research Jamilia R. Howard, EdD, The Continents States University (Virtual)
11:50 - 12:00 p.m.	10 min break
12:00 - 12:50 p.m.	Box Lunches • Session 9: Enhancing Outcomes Assessment: Lessons from Recent Experiences Dr. Vonda Moore, University of the Cumberlands (Virtual) Dr. Stephanie Thacker, University of the Cumberlands (Virtual)
12:50 - 1:00 p.m.	10 min break
1:00 - 1:50 p.m.	Session 10: The Determinants of Hybrid Attendance Models Dr. Christopher R. Zapalski, Lynn University (Virtual) Dr. Harika Rao, Lynn University Laura J. Zapalski, M.S., MHRM, Pearson Education
1:50 – 2:00 p.m.	Closing Remarks Regional Presidents

Franklin University

