

IACBE 2023 Combined Regional Conference

Great Lakes Region 4 North Central Region 5 Southern Region 3

Designing for Critical Thinking

SPONSORS

Major Sponsor



Sponsor



Conference Host:



SUMMARY

IACBE 2023 Regions 3, 4, and 5 Conference Agenda

Date:	October 4 - 6, 2023	
Location/Cost:	Franklin University Columbus, Ohio Conference In-Person \$100 includes breakfast/lunch/dinner on Thursday, breakfast/lunch on Friday and pre-conference IQAR Training/Leadership Roundtable on Wed 10/4	
	In-Person Student \$75 includes breakfast/lunch on Thursday and Friday; optional Think Tank Competition participation	
	Thursday/Friday Hybrid/Remote Zoom Access \$40 (\$20 students)	
	Pre-Conference IACBE Self-Study Expectations and Review of Principles on Wednesday, Oct 4 th \$375 <i>includes Continental Breakfast/Lunch on Wednesday</i>	
Please Note: Delegates are responsible for arranging their own transportation and lodging		
Conference Host:	Franklin University Fisher Hall, Rooms 168 & 169 300 E Main St, Columbus, OH 43215	
Conference Theme:	Designing for Critical Thinking	
Contact Persons:	Dr. Alan Cook, Great Lakes Region, President University of Rio Grande acook@rio.edu	
	Dr. Staci Lugar-Brettin, Treasurer and Secretary Indiana Tech SRLugarBrettin@indianatech.edu	
Contact Person-Host:	Dr. Kristin B. Martin, Vice President Franklin University kristin.martin@franklin.edu	
	Zoom Links for virtual attendance (case sensitive): Thursday: <u>2526.us/reg23-thur</u> Friday: <u>2526.us/reg23-fri</u>	

LODGING

Home 2 Suites by Hilton – Columbus (within walking distance of conference location)

- A block of 10 rooms has been reserved for conference attendees at this link: 2526.us/hotel2023
- Room rate: \$129 per night (plus tax & fees)
- Location: 412 East Main Street, Columbus, Ohio, 43215
- Phone: 614-569-7760 Contact Person: Craig Tremblay 614-569-7760 opt 2.

CONFERENCE AGENDA

Wednesday | October 4, 2023

Optional Training Activities In-Person ONLY

9:00 a.m. – 9:30 a.m.	Registration and Continental Breakfast for Self-Study Training Location: Franklin University, Fisher Fall, Rooms 168 & 169
9:30 a.m. – 2:00 p.m.	IACBE Self-Study Expectations and Review of Principles (in person) ADDITIONAL \$375 fee: includes Continental Breakfast and Lunch Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 168 & 169
2:00 – 3:00 p.m.	IACBE Interim Quality Assurance Report (IQAR) Training (in person) Included with in-person conference fee Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 168 & 169
3:00 – 5:00 p.m.	Dean/Leadership Roundtable (in person) Included with in-person conference fee Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 168 & 169

Thursday | October 5, 2023 Optional Zoom: <u>2526.us/reg23-thur</u>

8:00 – 8:50 a.m.	Registration and Breakfast Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 168 & 169
8:50 – 9:00 a.m.	Welcome to the Conference Regional Presidents
9:00 – 9:50 a.m.	Session 1
9:00 – 11:00 a.m.	Student Think Tank Competition
9:50 - 10:00 a.m.	10 min break
10:00 - 10:50 a.m.	Session 2
10:50 - 11:00 a.m.	10 min break
11:00 – 11:50 a.m.	Session 3
11:00 – 11:10 a.m.	Student Think Tank Competition: Break
11:10 - 12:00 p.m.	Student Think Tank Competition: Awards
11:50 - 12:00 p.m.	10 min break
12:00 - 12:50 p.m.	Luncheon & Sponsor Program: Peregrine
12:50 – 1:00 p.m.	10 min break
1:00 – 1:50 p.m.	Session 4
1:50 – 2:00 p.m.	10 min break
2:00 - 2:50 p.m.	Sponsor Presentation: Kritik
2:50 – 3:00 p.m.	10 min break
3:00 - 3:50 p.m.	Session 5
3:50 – 4:00 p.m.	10 min break
4:00 - 4:50 p.m.	Session 6
4:50 – 6:00 p.m.	Break before dinner
6:00 – 8:00 p.m.	Included Dinner for non-student Face-to-Face Participants Location to be <i>announced</i>

Friday |October 6, 2023 Optional Zoom: <u>2526.us/reg23-fri</u>

8:00 - 8:45 a.m.	Registration and Breakfast Location: Franklin University, Fisher Hall, Rooms 168 & 169
8:45 – 9:20 a.m.	Regional Business Meetings
9:20 - 9:30 a.m.	10 min break: Reconvene from business meetings
9:30 – 9:50 a.m.	IACBE Update from National
9:50 - 10:00 a.m.	10 min break
10:00 - 10:50 a.m.	Session 7
10:50 - 11:00 a.m.	10 min break
11:00 - 11:50 a.m.	Session 8
11:50 a.m. – 12:00 p.m.	Closing Remarks Regional Presidents
12:00 p.m.	Box lunches are available for the face-to-face participants that need to travel or join others for an informal lunch before you leave

Franklin University

